Στα εγκαίνια γνωστής γκαλερί στην Κηφισιά απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr τη δημοσιογράφο Λίζα Δουκακάρου, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της με τον σύζυγό της, Παντελή Οικονόμου.

Μάλιστα η Λίζα Δουκακάρου και ο Παντελής Οικονόμου δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν χαμογελαστοί στους φωτογράφους που βρίσκονταν στον χώρο.

Η Λίζα Δουκακάρου και ο Παντελής Οικονόμου είναι παντρεμένοι από το 2018 και αυτός είναι ο δεύτερος γάμος της γνωστής δημοσιογράφου, μιας και το 2012 έχασε τον πρώτο σύζυγό της.

«Είναι δεύτερη ευκαιρία. Βλέπω τον δεύτερο γάμο μου σαν δεύτερη ευκαιρία γιατί όταν περάσεις από καταστάσεις οι οποίες όντως είναι πολύ σκληρές, είναι δύσκολες, δεν μπορείς εύκολα να τις ταξινομήσεις και αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι που συμβαίνει και είναι καλό, όντως είναι ευκαιρία» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Στούντιο 4», η Λίζα Δουκακάρου.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης, η δημοσιογράφος αναφερόμενη στον σύζυγό της είχε αποκαλύψει: «Ο Παντελής είναι ένας άνθρωπος που, η ποιότητά του είναι τέτοια που δεν τέθηκαν θέματα εξαρχής. Δηλαδή, όταν αρχίσαμε να μιλάμε, όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε, να λέμε πράγματα ο ένας για τον άλλον, εκείνος είχε μια ζωή πίσω του με εμπειρίες και εγώ το ίδιο, αυτό έγινε πολύ μαλακά και ξαφνικά νομίζω μπήκε ο ένας στη ζωή του άλλου, πολύ ήσυχα και μαλακά, απλά κάποια στιγμή ξυπνάς και λες “ώπα” είναι κομμάτι της ζωής μου και κομμάτι δικό μου”».