Δύο χρόνια μετά το άλμπουμ-σταθμό «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ», που έβγαλε τεράστια no 1 hit και έγινε πλατινένιο, ο Γιώργος Σαμπάνης παρουσιάζει από σήμερα τα ολοκαίνουργια τραγούδια του από το νέο άλμπουμ «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ».

Από σήμερα Δευτέρα 28/11, τα συνολικά δέκα τραγούδια του άλμπουμ «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ» θα ανεβαίνουν πρώτα στο official YouTube channel της Cobalt Music, δύο κάθε μέρα, βάζοντας σταδιακά τέλος στην δικαιολογημένη προσμονή των εκατομμυρίων fan, οι οποίοι διψασμένοι για νέα συγκλονιστικά, χορευτικά, συγκινητικά, μεστά ποπ-ροκ τραγούδια από τον Γιώργο Σαμπάνη, έκαναν στιγμιαία επιτυχία το πρώτο single «Σε Σένα Σταμάτησε η Καρδιά», χαρίζοντάς του ήδη 2 εκατομμύρια views μέσα σε μόλις ένα μηνα από την κυκλοφορία του!

Ο Γιώργος Σαμπάνης δεν μας έχει ποτέ απογοητεύσει και το ίδιο περιμένουν όλοι κι από τον δίσκο «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ», στον οποίο ο καταπληκτικός συνθέτης & τραγουδιστής συνεργάζεται για μια ακόμη φορά με τη μοναδική και ιδιαίτερη στιγουργό-ποιήτρια Ελεάνα Βραχάλη και τον γνωστό μουσικό παραγωγό Soumka.

Αναλυτικά το tracklist του άλμπουμ «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ» έχει ως εξής:


 1.Λόγια που Kαίνε 

2.Μπορείς και Xειρότερα

3.Δίπλα Σου

4.Μόνο Εσύ

5.Μην Ανησυχείς

6.Σε Σένα Σταμάτησε η Καρδιά

7.Πίσω

8.Έρωτας ή Τίποτα

9.Βραχυκύκλωμα

10.Βροχή


Το ολοκληρωμένο άλμπουμ «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ» θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα δίσκων από την Cobalt Music τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.