Τον Λούκα Γιώρκα με την 28χρονη δικηγόρο σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr πρόσφατα κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου.

Το ζευγάρι που είναι πολύ ερωτευμένο και σχεδιάζει τον γάμο του δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων κι ο φακός μας το απαθανάτισε τη στιγμή που έφευγε από το μαγαζί σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο Λούκας Γιώρκας έχει φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια να προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί σχέση με την 28χρονη δικηγόρο, Βασιλική Σαλαμπάση και σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, το ζευγάρι ετοιμάζεται να ενωθεί σύντομα με τα δεσμά του γάμου καθώς ο τραγουδιστής έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και εκείνη έχει απαντήσει θετικά.

Όσο για το πού θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, καθώς ο ίδιος κατάγεται από την Κύπρο κι έχει εκεί την οικογένειά του, ενώ η σύντροφός του από την Ελλάδα, ο τραγουδιστής ανέφερε πως δεν έχουν καταλήξει ακόμα.

«Στην Κύπρο είμαστε συνηθισμένοι στους μεγάλους γάμους. Ωστόσο, υπάρχει η θέληση να το κρατήσουμε στον ενδότερο κύκλο», είπε.