Ο Λούκας Γιώρκας και η αγαπημένη του Βασιλική Σαλαμπάση την Κυριακής 4 Ιουνίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ύστερα από τρία χρόνια σχέσης. Ο γάμος τους έγινε στην Κύπρο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου, παρουσία φίλων και συγγενών.

Μετά το τέλος του μυστηρίου ο Λούκας Γιώρκας και η Βασιλική Σαλαμπάση βγήκαν από την εκκλησία κι αντάλλαξαν μεταξύ τους ένα τρυφερό φιλί.

Μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε γαμήλια δεξίωση. Σε stories που κυκλοφορούν στα social media, είδαμε και την διαφορετική είσοδο του ζευγαριού στο πάρτι που διοργάνωσε για τον γάμο του. Κρατώντας μικρόφωνα ο Λούκας Γιώρκας και η σύζυγός του Βασιλική, μπήκαν στο κέντρο τραγουδώντας το «Μέχρι τον Ουρανό».

Λίγα λόγια για τη νύφη

Η Βασιλική Σαλαμπάση είναι 28 ετών και εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη. Μαζί με τον τραγουδιστή κράτησαν από την πρώτη στιγμή χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, ωστόσο δεν την έκρυψαν ποτέ.

O Λούκας Γιώρκας το περασμένο Πάσχα ζήτησε από τη Βασιλική Σαλαμπάση να τον παντρευτεί και εκείνη είπε αμέσως το «ναι».

Στα μέσα Μαΐου, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Με τη Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, δεν έχω άγχος. Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, όπως συνηθίζεται. Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό κάτω. Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Θα είναι ανοιχτός».

Να ζήσετε!