Ο διάσημος ηθοποιός Lucien Laviscount, που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Alfie στη σειρά του Netflix «Εmily in Paris» βρίσκεται στη Μύκονο.

Να θυμίσουμε ο Lucien Laviscount υποδύεται έναν Βρετανό τραπεζίτη τον οποίο η Emily γνωρίζει στα μαθήματα γαλλικών. Είναι γοητευτικός, εύστροφος, σέξι και τελικά κερδίζει το ενδιαφέρον της Emily.

Ο λόγος που βρίσκεται στο νησί των Ανέμων είναι τα εγκαίνια του καταστήματος του Tommy Hilfiger. Ο Lucien εντυπωσίασε τόσο με την ομορφιά του όσο και με την ευγένειά του. Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι, λευκό Τ – shirt και ιδιαίτερα ευδιάθετος, ο σέξι Alfie μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Πόζαρε για τις απαραίτητες φωτογραφίες, έκανε αστεία και συνομίλησε με πολλούς Έλληνες δημοσιογράφους, influencers και καλεσμένους.

Η συνεργασία του Lucien Laviscount με την Tommy Hilfiger

Ο Lucien Laviscount είναι ambassador της Tommy Hilfiger και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το άνοιγμα του ομώνυμου καταστήματος της στη Μύκονο, μια σημαντική κίνηση ενίσχυσης της παρουσίας του brand στην αγορά λιανικής του νησιού.

Ο 31χρονος Lucien κατάγεται από το Ribble Valley της Αγγλίας, όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο. Και όπως και ο Alfie, η ζωή στο Παρίσι ήταν μια νέα εμπειρία για εκείνον. Όπως δήλωσε ο Lucien στο περιοδικό Time: «Ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη μου φορά στο Παρίσι. Ήταν κυριολεκτικά σαν τον Lucien στο Παρίσι! Η πόλη είναι σαν ένα τεράστιο μουσείο – τα πάντα είναι ένα θέαμα. Έχει αυτό το μυστήριο και τον πολιτισμό και αυτή την ενέργεια που την διαπερνά. Απλά έμεινα έκθαμβος από την παρουσία μου εκεί».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, τους τελευταίους μήνες φημολογείται ότι διατηρεί δεσμό με την 47χρονη Shakira. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο Lucien Laviscount λέγεται ότι γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ για το τραγούδι “Punterìa”.