Η Madonna εδώ και ένα χρόνο ήταν full in love με τον 30χρονο σύντροφό της Josh Popper και τίποτα δεν έδειχνε ότι η σχέση τους θα λήξει σύντομα.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η διάσημη pop star και ο σύντροφός της αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους και έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν, χωρίς όμως, να υπάρχει αρνητικό κλίμα ανάμεσά τους.

Η είδηση κυκλοφόρησε από τη Sun και μέσα σε λίγες ώρες δημοσιεύτηκε από τα περισσότερα διεθνή πρακτορεία. Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν, η 65χρονη σταρ και ο 30χρονος προπονητής πυγμαχίας, δυσκολεύονταν να βρουν χρόνο ο ένας για τον άλλον κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Madonna «Celebration».

«Η Μαντόνα δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου τον Τζος για μήνες, επειδή το πρόγραμμά της ήταν τόσο ταραχώδες. Τα πράγματα απλά “ξεφούσκωσαν”» δήλωσε μια πηγή στη Sun. Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για έναν ήσυχο χωρισμό, τονίζοντας ότι το κλίμα ανάμεσά τους είναι θετικό και δεν έχει προηγηθεί κάποιος τσακωμός. «Αυτή τη στιγμή η σχέση τους δεν φαίνεται να είναι εφικτή και έχουν ψυχρανθεί τα πράγματα, αλλά παραμένουν φίλοι» πρόσθεσε το ίδιο άτομο που γνωρίζει τη Madonna και τον Josh Popper.

Η είδηση της σχέσης τους έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2023. Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του «νέου της προσώπου» στα βραβεία Grammy, η τραγουδίστρια μοιράστηκε φωτογραφίες με τον Josh Popper στα stories της στο Instagram. Πηγές ανέφεραν ότι ο 30χρονος προπονεί ένα από τα έξι παιδιά της Madonna στο γυμναστήριό του, που διατηρεί, στη Νέα Υόρκη.