Η δεύτερη σεζόν του «Maestro» στο Mega αλλά και στο Netflix έχει ξεκινήσει δυναμικά τη διαδρομή της, ενώ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν τα γυρίσματα στους Παξούς.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, που στη σειρά υποδύεται τον «Ορέστη», με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα που έκανε η Στεφανία Γουλιώτη ολοκληρώθηκαν, καθώς ο ρόλος της «Αλεξάνδρας» ολοκληρώνεται στην επόμενη σεζόν.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε για τη Στεφανία Γουλιώτη: «Χθες το τελευταίο γύρισμα για την γεμάτη τραύματα “Αλεξάνδρα”, που όσο ακραία και επιθετική είναι σαν ρόλος, τόσο γλυκιά και ανθρώπινη είναι η Στεφανία Γουλιώτη που την υποδύεται. Δεν χωράει σε ένα post η εκτίμηση και αγάπη που έχω για αυτή την γυναίκα. Μου λείπει ήδη να γράφω για την ιδιαίτερη σχέση της Αλεξάνδρας και του Ορέστη και να φωτίζουμε πτυχές ζευγαριών που δύσκολα παρουσιάζονται σε μια τηλεοπτική σειρά.

Το εξαιρετικό ταλέντο της και η μοναδική της φιγούρα, έδωσαν στον χαρακτήρα μια βαθιά και ανθρώπινη πτυχή. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της Ευρώπης σήμερα και νιώθω τόσο τυχερός που δουλεύω μαζί της και που είμαι φίλος της».

Δείτε την δημοσίευσε του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: