Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που πέρασαν από τον ελληνικό κινηματογράφο, η Μαίρη Χρονοπούλου πριν από λίγο άφησε την τελευταία της πνοή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Η Μαίρη Χρονοπούλου το βράδυ της Κυριακής (01/10) είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο σπίτι της στην Παιανία. Όπως έγινε γνωστό η σπουδαία ηθοποιός έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι της με αποτέλεσμα να προκληθεί εσωτερική αιμορραγία και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Από την προσωπική της ζωή δεν έλειψαν οι θυελλώδεις δεσμοί, όπως αυτοί με τον Κώστα Πρέκα, τον Ανδρέα Μπάρκουλη και τον Νίκο Σταγόπουλο.

Τον Αύγουστο του 1975 παντρεύτηκε τον τότε δήμαρχο Σπάτων και αργότερα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δήμο Μπότσαρη, ένας γάμος που κατέληξε σύντομα σε διαζύγιο.

Επίσης η Μαίρη Χρονοπούλου υπήρξε αρραβωνιασμένη για 3 χρόνια με τον ηθοποιό Ανδρέα Μπάρκουλη ενώ είχε βαφτίσει τον γιο του Νίκου Κούρκουλου, Άλκη Κούρκουλο.

«Είμαι μία απόλυτα χορτασμένη γυναίκα και δεν έχω χαριστεί σε κανέναν. Ούτε σε εκδότη, ούτε σε παραγωγό. Δεν είχα ποτέ σύντροφο κάποιον σπουδαίο, σημαντικό, παράγοντα. Πείτε με φτηνή, αλλά πάντα μου άρεσαν οι ωραίοι. Ένας και μοναδικός έρωτας που είχα στη ζωή μου είχε εξουσία, όχι όμως καλλιτεχνική. Έχουν περάσει 30 και χρόνια από τότε που έχουμε χωρίσει, όμως εγώ ακόμα τον θυμάμαι. Δεν έγινε ποτέ γνωστό. Ήταν παντρεμένος. Είχε όλα όσα χρειαζόταν για να τον θαυμάζεις. Ήταν πολύ σπουδαίος. Ήταν καλός και στο ερωτικό κομμάτι. Ήταν παντρεμένος και εκτιμούσα πολύ τη γυναίκα του. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τον χωρίσω. Μια δυο φορές μου αρκούσε που τον έβλεπα», έχει πει η ίδια.

Για τις σχέσεις της η Μαίρη Χρονοπούλου έχει πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

«Οι άνδρες αντιδρούσαν άσχημα απέναντί μου. Δεν το συγχωρούν οι μάγκες εύκολα το να είσαι σε ένα επάγγελμα προβολής. Εγώ κανονική γυναίκα ήμουνα, αλλά δεν το καταλάβαιναν. Όταν η γυναίκα είναι πιο προβεβλημένη από έναν άντρα το πληρώνει. Με ζήλευαν πολύ, λες και ήμουν η Λουκρητία Βοργία, ενώ ήμουν απόλυτα πίστη.

Έφαγα πολλά χρόνια με κάθε άντρα και μου έχουν επισυνάψει 500 σχέσεις που δεν υπήρξαν. Έμεινα 7 χρόνια μόνη μου, από τα 35 μέχρι τα 42, εποχή που ήμουν στα ντουζένια μου. Είχα πάθει σοκ από προηγούμενη σχέση και δεν ήθελα να συνυπάρχω με κανέναν. Δεν άντεχα στην ιδέα ότι θα με ακουμπήσει έστω και στα ακροδάχτυλα μου ένας άντρας. Μετά παντρεύτηκα τον άντρα μου, που δεν ήταν πολύ ενοχλητικός σε αυτό τον τομέα και με βόλευε πάρα πολύ. Δύο χρόνια έμεινα παντρεμένη, είχα έναν πολύ δυστυχισμένο γάμο αλλά είναι πολύ ευτυχισμένο και βελούδινο διαζύγιο.».