Με ανακοίνωση που απέστειλε ο Πρόεδρος της εταιρείας Ελλήνων σκηνοθετών, Χάρης Παπαδόπουλος στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο «πάρτι» της Μαίρης Χρονοπούλου, όπου περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της λαμπερής πρωταγωνίστριας θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι.

«Έτσι θα είναι το δικό μου “φινάλε”, το τελευταίο μου “πάρτι”. Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι. Το τελευταίο «πάρτι» μου έχει άλλο πλάνο. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός!» γράφει η ανακοίνωση.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε ζητήσει για το τελευταίο της ταξίδι η σορός της να αποτεφρωθεί ενώ αντί κηδείας, να στηθεί ένα μεγάλο «πάρτι» αποχαιρετισμού στον κήπο του σπιτιού της.

Το χρονικό του αποχαιρετισμού

11:00 – 13:30: Οι φίλοι και όσοι αγάπησαν την Μαίρη Χρονοπούλου θα την αποχαιρετήσουν στο σπίτι της, στην Παιανία.

13.30: Η σορός θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

15.30:  Θα γίνει ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας.

16.25:  Θα γίνει παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί catering, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα. Από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτόν θα αποχαιρετήσουν την Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι.

Το «πάρτι» δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, πάρα με μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου. Το φέρετρο της σπουδαίας ηθοποιού θα τοποθετηθεί, για αποχαιρετισμό, στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Μαίρη Χρονοπούλου θα είναι ντυμένη με ένα αστραφτερό φόρεμα από παγιέτες, σε χρώμα μπλε της νύχτας, που σχεδίασε για αυτήν ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάρας και θα φοράει τα κοσμήματα που αγάπησε.

Οι προετοιμασίες για το «τελευταίο αντίο»

Από το πρωί της Πέμπτης έχουν ξεκινήσει εργασίες καθαρισμού στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία.

Το σπίτι της στην Παιανία η ηθοποιός επέλεξε να το χαρίσει στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είναι ένα μεγάλο σπίτι το οποίο η ίδια οραματίστηκε και δημιούργησε σε ένα χώρο που την έκανε να αισθάνεται ασφαλής και ευτυχισμένη.