Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της Ίαν Στρατή.

Όπως είναι αναμενόμενο, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας στην αγκαλιά του την κορούλα του.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» και ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς συνάντησαν την δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη, Αλίκη και εκείνη περιέγραψε τις πρώτες ημέρες της αδερφής της και του μουσικού με το μωρό τους αποκαλύπτοντας μάλιστα και τους δυο νονούς που θα έχει η μικρή.

«Είμαι φουσκωμένη από χαρά, ευτυχία, αγάπη… Πως να είμαι; Είναι το πρώτο μας παιδάκι στην οικογένεια. Κοριτσάκι. Δε νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Η Μαίρη και ο Ίαν είναι πολύ ευτυχισμένοι, πολύ συγκινημένοι. Είναι στο μαιευτήριο, είναι οι τρεις τους. Είναι αγκαλιά όλη την ώρα.

Εγώ είναι η πρώτη φορά που γίνομαι θεία. Αισθάνομαι πάρα πολύ εντάξει, πάρα πολύ καλή θεία και είμαι έτοιμη να δώσω όλο μου το είναι… Νονά θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ένας πολύ καλός φίλος του Ίαν, ο Ράιαν», είπε η Αλίκη Συνατσάκη.