Ο Μανώλης Κονταρός βίωσε την Τρίτη 11/6 μια άκρως ιερή και συγκινητική στιγμή, καθώς έγινε νονός ενός υπέροχου αγοριού στην Φολέγανδρο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και λυράρης επισφράγισε τη φιλία του με την γνωστή make up και hair artist Κατερίνα Σούση και τον σύζυγό της και επιχειρηματία Παναγιώτη Βαστάκη, βαφτίζοντας τον πρωτότοκο γιο τους Ανδρέα Χρήστο.

Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε υπό μεγάλη λαμπρότητα στην Κοίμηση της Θεοτόκου, στην πανέμορφη Φολέγανδρο, όπου το παρών έδωσαν πλήθος επώνυμων. Ανάμεσά τους η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Daphne Lawrence, ο Rippen, η Τίνα Μελά, η γνωστή influencer Cretanmom, η σχεδιάστρια Φαίδρα Θεοδωρίδου και πολλοί άλλοι.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστήριου ο Μανώλης Κονταρός δεν έκρυβε την συγκίνησή του, μαζί με την επίσης νονά του νεοφώτιστου Ανδρέα Χρήστου, Νικολέτα Μιχαλοπούλου.

Οι στιγμές ήταν άκρως συγκινητικές για νονούς, γονείς και καλεσμένους, ενώ ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον Μανώλη Κονταρό στο τιμόνι της διασκέδασης.

Δείτε φωτογραφίες: