Ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είναι «το παιδί της μαμάς», υπαίτιος που δεν προχωρούν οι σχέσεις του και που δεν αποταμίευσε χρήματα.

Αρχίκα, ο Μάνος Ιωάννου είπε: «Έχω βρεθεί με μηδέν ευρώ στην τσέπη, έχω περάσει εβδομάδα χωρίς καθόλου λεφτά. Έχουν περάσει αρκετά χρήματα από τα χέρια μου αλλά τα σπαταλούσα σε μηχανές και αυτοκίνητα. Χρωστάω στην Εφορία».

Ακόμη, ο Μάνος Ιωάννου παραδέχτηκε: «Είμαι ‘το παιδί της μαμάς’ αλλά δε μοιράζομαι τα προσωπικά μου μαζί της γιατί σχολιάζει και δεν μπορώ. Η μητέρα μου σε όλες τις σχέσεις μου τα βρίσκει με τα κορίτσια μου και παίρνει το μέρος τους και μετά βγαίνω εγώ ο κακός».

Στην συνέχεια, ο Μάνος Ιωάννου συμπλήρωσε: «Το ότι δεν προχωράω στις σχέσεις μου ίσως φταίει ο χαρακτήρας μου και το ότι έχω νεύρα και ξυπνάω στραβά. Βάζω τους φίλους μου πρώτα και μετά όλα τα άλλα γιατί με τους φίλους μου περνάω καλυτέρα. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο, έχω ονειρευτεί ότι παντρεύομαι άλλα ξυπνάω το πρωί και μου φεύγει».

Τέλος, ο Μάνος Ιωάννου κατέληξε: «Δεν έχω σκεφτεί να δημιουργήσω οικογένεια, με τρομάζουν οι ευθύνες. Στο παρελθόν την ‘είχα ακούσει’ με το επάγγελμα που κάνω. Το φλερτ παίζει τον μεγαλύτερο ρολό στη ζωή μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο: