Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Μαρία Αντωνά, η οποία ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, μετά τα δημοσιεύματα περί σχέσης με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Παιδιά είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενη. Έχω περάσει πολύ ωραία όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το μαύρισμά μου είναι από τον Άγιο Δομίνικο», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Όσον αφορά τη φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε, στην οποία απεικονίζεται να είναι στη θάλασσα με τον Γιώργο Λιάγκα, σημείωσε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια γι’ αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό».

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του πρώην συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά είπε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη, εύχομαι σε εκείνον τα καλύτερα και σε όλον τον κόσμο. Και καλό καλοκαίρι».

Στη συνέχεια η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε πως θα ζητούσε τις συμβουλές του Γιώργου Λιάγκα για μία late night εκπομπή.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το Q&A του Άρη Σοϊλέδη και τις απαντήσεις που έδωσε, είπε πως δεν το παρακολούθησε.