Το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν τη Μαρία Αντωνά μετά από τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη να είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν και μερικές φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής όπου απόλαυσαν ένα δείπνο δίπλα στη θάλασσα.

Μέχρι σήμερα, κανείς από τους δυο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση, αφού τόσο ο Γιώργος Λιάγκας αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο από τη Φαίη Σκορδά, ενώ και η Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη είχε επιλέξει να κρατήσει αποστάσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο η Μαρία Αντωνά θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου.

«Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες. Τι θέλεις να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Εσύ δεν είπες ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη;

Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου.

Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω… Φιλάκια», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα με την ίδια να απαντά: «Όπως είδατε, είμαστε φίλοι και περνάμε όμορφα. Μέχρι εκεί. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δεν είναι όμορφο».