Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! αυτή την εβδομάδα. Μέσα σε όλα, η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενη αυτή την περίοδο ενώ μοιράστηκε τα στοιχεία εκείνα που θα ήθελε να έχει ο ιδανικός άνδρας για εκείνη.

Υπάρχει κάτι που λείπει από τη ζωή σου αυτή τη στιγμή, Μαρία;

Ο ύπνος. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με απασχολεί κάτι έντονα. Ίσως έχει να κάνει με όλες αυτές τις αλλαγές που έζησα. Έφυγα από το σπίτι μου, βρέθηκα να κοιμάμαι στα σανίδια μιας καλύβας στη ζούγκλα. Γύρισα και μετά από λίγο πήγα σε ένα άλλο σπίτι. Αυτό μου έφερε μια αναστάτωση γιατί είμαι πολύ σταθερός χαρακτήρας. Και όλα αυτά έγιναν πολύ γρήγορα. Είναι τέτοια η ενέργεια μου αυτή την εποχή, που νιώθω ότι είναι χάσιμο χρόνου ο ύπνος! Έβαλα πάλι στο πρόγραμμα μου πράγματα που έκανα παλιότερα, όπως το να παίζω μουσική σε events, κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενη, νιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Αυτή την υπερδιέγερση την προκαλεί και ο έρωτας βέβαια.

Προφανώς. Δεν μπορώ να κρύψω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ότι περνάω πάρα πολύ όμορφα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες στη ζωή μου που με κάνουν ευτυχισμένη. Ίσως να θέλω να προστατεύσω λιγάκι αυτή την ευτυχία μου, αυτό που μου συμβαίνει και έτσι όπως έχει έρθει.

Ύστερα από δύο μακροχρόνιες σχέσεις, ποιο είναι το χαρακτηριστικό που σε ελκύει περισσότερο σε έναν άντρα;

Το χιούμορ. Με ελκύει ο ρομαντισμός και ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει, γιατί δείχνει τον τρόπο που σκέφτεται για σένα.

Και αυτό που μπορεί να σε απωθήσει;

Το ψέμα και η έλλειψη σεβασμού. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να συνυπάρχει με κάποιον που δεν με σέβεται – είτε είναι σε ερωτικό είτε σε φιλικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.