Η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται εν μέσω διακοπών, γεμίζοντας τις μπαταρίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που θα τη βρει εκ νέου στην παρουσίαση του παιχνιδιού, The Chase στο Mega.

Η γνωστή παρουσιάστρια όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν έχει καταφέρει στα 49 της χρόνια να έχει μία αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Η Μαρία Μπεκατώρου από τότε που έχασε τα παραπανίσια κιλά, έχει καταφέρει να συντηρήσει το βάρος της και της πάει πολύ!

Η παρουσιάστρια έχει παραδέχτηκε πως υιοθέτησε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, κάτι το οποίο έγινε σταδιακά και χωρίς πίεση. «Αυτό είχε να κάνει και με τη δουλειά. Σίγουρα ήθελα να χάσω βάρος και για εμένα, αλλά κάποια στιγμή είχα πάει να διαλέξω παντελόνια και δεν έβρισκα. Είχα μπροστά μου ένα σωρό από μαύρα παντελόνια και δεν μου έκανε κανένα! Τότε πήρα την απόφαση, αλλά δεν την ανακοίνωσα σε κανέναν. Ούτε στον Αντώνη έλεγα πολλά γιατί με νταντεύει».

Η παρουσιάστρια έκοψε «μαχαίρι» τα τηγανιτά και το αλκοόλ, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα φρούτα και τα λαχανικά. «Άρχισα λοιπόν να τρώω λιγότερο και με διατροφή που έκανα μόνη μου πέτυχα το αποτέλεσμα που βλέπεις. Αποφεύγω τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη. Μία στο τόσο μπορεί να φάω ένα γλυκάκι», έχει πει.

Η Μαρία Μπεκατώρου δημοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές της με μαγιό και χωρίς ρετούς και εντυπωσίασε!