Μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλά για όσα πέρασε η σχέση της με τον πατέρα της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, από τα νεανικά της χρόνια, μέχρι και σήμερα.

«Με μεγαλώσανε δύο έντονες προσωπικότητες, η μάνα μου και ο πατέρας μου», αναφέρει αρχικά η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τους γονείς της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Ζωή Λάσκαρη.

«Η πιο δύσκολη σχέση που έπρεπε να αποδεχτώ ήταν με τον πατέρα μου γιατί δεν ήμουν τόσο δεμένη όσο ήμουν με τη μάνα μου. Βασικά δεν ήμουν – σχεδόν καθόλου – δεμένη μαζί του. Έλειπε πολλές ώρες στο γραφείο, δεν τον έβλεπα σχεδόν ποτέ. Μετά είχα την εφηβεία, είχε την τρέλα μου, πιεζόμουν πάρα πολύ με το στυλ ανθρώπων που υπήρχε γύρω του, όλες αυτές οι δεξιώσεις, τα πάρτι τα ψεύτικα και όλος αυτός ο ψεύτικος κόσμος», ανέφερε για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα της.

Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και τις ουσίες

Σε άλλο σημείο του βίντεο, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναφέρει πως μέσα από τις ουσίες και το αλκοόλ προσπαθούσε να ξεχάσει τις έντονες στιγμές με τον πατέρα της, ωστόσο την επόμενη μέρα η κατάσταση ήταν ακόμα χειρότερη…

«Όταν έπινα ήταν όλα τέλεια γιατί περνούσα τέλεια γιατί από εκεί που δεν ήθελα να τους βλέπω, δεν με γεμίζανε και ένιωθα πάρα πολύ άβολα, με όλους αυτούς και σε όλους αυτούς τους χώρους. Έπινες το αλκοόλ, έπινες τα ναρκωτικά και ήσουν μια χαρά.

«Την επόμενη ημέρα ένιωσα τρισχειρότερα. Όλη αυτή η τοξικότητα των ουσιών, η τοξικότητα των ανθρώπων που συναναστρεφόμουν. Για να αποδεχτώ την σχέση με τον πατέρα μού πήρε πάρα πολύ καιρό και μην σας πω ότι ακόμα και σήμερα δυσκολεύομαι αλλά είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι ήμουν τα προηγούμενα χρόνια», αναφέρει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Και καταλήγει για την σχέση με τον πατέρα της: «Είναι πολύ σημαντικό, όπου και να γεννιόμαστε, σε όποιο οικογενειακό σύνολο να γεννιόμαστε… εμένα με πήρε πάρα πολύ καιρό να αγαπήσω και να αποδεχτώ τον πατέρα μου για να αποδεχτώ πολλά πράγματα που δεν μου ταίριαζαν. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό και ακόμα πολλές φορές ζορίζομαι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάω και δεν τον νοιάζομαι», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μέσα από βίντεο στο Tik Tok.

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ original sound – mariaelenilykourezou ΑΙΘΡΑ