Για ολιγοήμερες διακοπές στην Πάρο βρέθηκαν πρόσφατα ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, οι οποίοι βρέθηκαν στις Κυκλάδες μαζί με την κόρη τους, Ισμήνη.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφέρει το περιοδικό OK! που κυκλοφόρησε την Τετάρτη παρουσιάζοντας στιγμιότυπα από τις οικογενειακές διακοπές του ζευγαριού.

Φανερά ανανεωμένη η Μαρία Κορινθίου, επέλεξε για τις βουτιές της στην πισίνα floral μαγιό, ενώ δεν έλειψαν και οι αγκαλιές με την κόρη της.

«Ο Γιάννης και η Μαρία αγαπούν ιδιαίτερα τις Κυκλάδες και τις επιλέγουν κάθε καλοκαίρι για τις διακοπές τους. Φέτος ήθελαν να βρεθούν ξανά στην Πάρο και να εξερευνήσουν το νησί μαζί με την Ισμήνη, μια και όταν είχαν πάει ξανά στο παρελθόν οικογενειακώς, η κόρη τους ήταν πολύ μικρή και δεν είχε αναμνήσεις», αναφέρει στο περιοδικό OK! πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Μαρία Κορινθίου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Χαμογέλα και Πάλι» είχε μιλήσει για την σχέση με την κόρη της η οποία πλέον βρίσκεται στην εφηβεία.

«Είναι τελείως διαφορετικό να βιώνεις την εφηβεία ως γονιός απ’ ότι ως παιδί. Απαιτεί προσοχή. Η απότομη αλλαγή της Ισμήνης από μικρό κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο, προσπαθώ να το διαχειριστώ. Ταυτόχρονα φροντίζω να είμαι δίπλα της ως φίλη χωρίς να ξεχνώ ότι πρωτίστως είμαι η μαμά της», είχε απαντήσει η Μαρία Κορινθίου.

Πηγή: Περιοδικό OK!