Η Maria Menounos δημοσίευσε πριν από λίγα 24ωρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία νέα φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της. Η δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο αγκαλιάζει την κόρη της γράφοντας: «Δεν είναι το “δέρμα με δέρμα” το καλύτερο; Μου έλειψες μικρή μου! Ένα μικρό διάλειμμα στη θεραπεία».

Η Maria Menounos είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για την μάχη που έδωσε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, ενώ υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει τον όγκο.

Στην νέα της ανάρτηση στο Instagram, η Maria Menounos δέχτηκε σχόλια αγάπης και ευχές για την κόρη της Αθηνά, την οποία απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας.

Μεταξύ των θετικών σχολίων, υπήρχαν και κάποια επικριτικά σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο η Maria Menounos λειτουργεί ως μητέρα.

Συγκεκριμένα, της έγραψαν: «Δεν καταλαβαίνω αυτές τις διασημότητες μαμάδες που δεν μπορούν να συλλάβουν για χρόνια και όταν τελικά έχουν μωρό  κάνουν ταξίδια χωρίς το μωρό για το δικό τους καλό;  Μπορεί να είμαι εγώ αλλά δεν το καταλαβαίνω…. γιατί ήθελες παιδί τότε; Πολύ εγωκεντρικοί άνθρωποι σήμερα κανείς δεν θυσιάζεται πια…».

«Νομίζω ότι το να μην μπορείς να κυοφορήσεις το δικό σου παιδί και να έχεις παρένθετη μητέρα σε αποσπάει πραγματικά από αυτό το παιδί. Δεν μπορώ να φανταστώ να αφήνω το μωρό μου για να πάω σε ένα ταξίδι “αυτοθεραπείας”. Τόσο αφύσικο. Σοβαρά, έχεις μωρό τώρα όχι σκύλο».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)