Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της περιπέτειας υγείας της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας, Μaria Menounos και σοκάρει.

Η διάσημη παρουσιάστρια παραιτήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό «E! Entertainment», ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας, λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλό της.

H Maria Menounos μοιράστηκε μία φωτογραφία με το αγόρι που της έδωσε το κουράγιο για να προχωρήσει σε αυτό το δύσκολο χειρουργείο.

«Ο Isaiah ήταν η έμπνευσή μου για να προχωρήω στη χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Τον συνάντησα όταν παρουσίαζα μία εκδήλωση για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας λίγο πριν τημ προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Έχει ήδη υπομείνει 28 επεμβάσεις στον εγκέφαλο. Τον ρώτησα αν φοβήθηκε πριν από την επέμβαση. Σκέφτηκε για ένα δευτερόλεπτο και είπε: ”Όχι”. Ξέρω ότι ο Θεός τον έφερε στον δρόμο μου για κάποιο λόγο. Ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα. Ήμουν τόσο ευγνώμων που συμμετείχα σε αυτό το φιλανθρωπικό event που βοηθά τις οικογένειες που μάχονται με τον καρκίνο», έγραψε μεταξύ άλλων, η Μaria Menounos.