Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Μαρίας Ολυμπίας Γλυξμπουργκ με τον γοητευτικό γόνο αριστοκρατικής οικογένειας, Peregrine Pearson, σύμφωνα με την Daily Mail.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, η κόρη της Marie Chantal και του Παύλου, Μαρία Ολυμπία και ο Peregrine Pearson «τα έσπασαν» με την πηγή να δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα πως «οι δυο τους απομακρύνθηκαν. Οι φίλοι και η οικογένειά τους ήλπιζαν ότι η ένωση τους θα οδηγούσε σε γάμο, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει».

Μάλιστα, μετά τον χωρισμό, η Μαρία Ολυμπία έκανε unfollow τον πρώην της από το Instagram, ενώ διέγραψε και όλες τις κοινές φωτογραφίες τους.

Ο Peregrine Pearson από την άλλη κράτησε τις φωτογραφίες με την πρώην σύντροφό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι φήμες για σύννεφα στη σχέση τους ξεκίνησαν το καλοκαίρι, όταν ο 28χρονος γόνος δεν έδωσε το παρών στα 27α γενέθλια της συντρόφου του.

Ο Peregrine Pearson είναι αφοσιωμένος στον κόσμο του real estate και είναι γιος και κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Cowdray, του οποίου η οικογένεια έχει περιουσία 224 εκατομμυρίων λιρών. Η οικογένειά του έχει μετοχές στον όμιλο μέσων ενημέρωσης Pearson, ενώ κατέχει και το κτήμα West Sussex, 16.500 στρεμμάτων, όπου βρίσκεται το polo club του Κάουντρεϊ Παρκ, εκεί όπου έπαιζαν οι πρίγκιπες Harry και William.