Ένα πολυτελές δείπνο σε ελληνικό εστιατόριο του Λονδίνου διοργάνωσε ο Balmain με αφορμή τα εγκαίνια της νέας του boutique στη βρετανική πρωτεύουσα.

Αναλυτικότερα, το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο Bacchanalia, ένα νέο εστιατόριο στο Λονδίνο που έχει συζητηθεί όσο κανένα τελευταία τόσο για το μενού όσο και για το decor. Το εσωτερικό κοσμείται με αγάλματα και παραστάσεις κυρίως ρωμαϊκής αισθητικής, τα οποία κρέμονται, ουσιαστικά, πάνω από το κεφάλι των θαμώνων, κάνοντας το όλο σκηνικό εντυπωσιακό, ατμοσφαιρικό και κάπως μυσταγωγικό.

Εξίσου εντυπωσιακά είναι τα έργα τέχνης του Damien Hirst, που κοσμούν τον χώρο. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, κάποια αποκτήθηκαν από τους οίκους Sotheby’s και τους Christie’s, οπότε μιλάμε για αληθινά αριστουργήματα.

Το μενού στο εν λόγω εστιατόριο το έχει επιμεληθεί ο σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος, με περγαμηνές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο ίδιος έχει επίσης υπογράψει το μενού σε κορυφαία εστιατόρια, μεταξύ άλλων, στο Scorpios, το Bill & Coo ή το Noema στη Μύκονο, στο Meraki στο Λονδίνο και στο Loco στο κέντρο της Αθήνας.

Οικοδεσπότης του δείπνου ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balmain, Olivier Rousteing και ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που έδωσαν το παρών ήταν και η 26χρονη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

Η Μαρία Ολυμπία μάλιστα, μοιράστηκε και σχετικά στιγμιότυπα από την συγκεκριμένη βραδιά, ενώ σε ένα από αυτά την βλέπουμε να ποζάρει με την Poppy Delevingne, η οποία φημολογείται ότι διατηρεί δεσμό με τον αδελφό της, πρίγκιπα Κωνσταντίνο Αλέξιο.