Η 26χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος την Τρίτη 10 Ιανουαρίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, αγαπάει τη μόδα και χαράζει τη δική της πορεία σε αυτόν τον χώρο.

Η Μαρία Ολυμπία είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ και εντυπωσιάζει με το στυλ και την ομορφιά της.

Πριν από λίγες ώρες, η επίσημη σελίδα της ισπανικής έκδοσης του περιοδικού Vanity Fair, ανήρτησε μια φωτογραφία της από ένα εξώφυλλο της Μαρίας Ολυμπίας.

Την ανάρτηση συνοδεύει ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο γράφει: «Ξανθιά, χαριτωμένη, με ζωηρά μάτια και αισθησιακά χείλη, η Μαρία Ολυμπία είναι ίδια με τη μητέρα της, την κόρη του αφορολόγητου μεγιστάνα Ρόμπερτ Μίλερ. Μάλιστα λέγεται πως ο ίδιος της έδωσε μια προίκα 200 εκατομμυρίων δολαρίων όταν παντρεύτηκε τον Παύλο το 1995…

Η Μαρία Ολυμπία παραδέχεται ότι συχνά τις μπερδέψουν με τη μητέρα της, «μας παίρνουν ακόμα και για αδερφές» εξηγεί.

Η Μαρία Ολυμπία πρωταγωνιστεί στο νέο μας εβδομαδιαίο ψηφιακό εξώφυλλο και συνομιλεί με το Vanity Fair για τη σχέση της με την ισπανική βασιλική οικογένεια, τις συνεργασίες της με πολυτελείς μάρκες όπως η Louis Vuitton, τα σχέδιά της για το μέλλον και πολλά άλλα».

Η Μαρία Ολυμπία μετρά αρκετές συνεργασίες στον χώρο του modeling, ενώ στα social media συστήνεται ως «Olympia of Greece», δηλώνοντας και με αυτόν τον τρόπο την αγάπη της για την Ελλάδα.