Η Μαριάννα Κιμούλη έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό αφορμή το ρόλο της στη δραματική σειρά του ANT1 «Ψυχοκόρες» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα έντονα σχόλια και την κριτική που δέχεται για το ξεκίνημά της στην υποκριτική, αλλά και τον πατέρα της Γιώργο Κιμούλη.

Αρχικά, η Μαριάννα Κιμούλη είπε: «Σίγουρα με επηρεάζουν οι αρνητικές κριτικές και τις ακούω, ειδικά αν προέρχονται από άτομα τα οποία εκτιμώ. Μπορεί και να με κάνουν καλύτερη. Ζούμε πάντως σε μία εποχή που ειδικά στα social media επικρατεί μια τρομακτική ανθρωποφαγία και προσπαθώ να προστατεύομαι από αυτό όσο μπορώ. Σίγουρα κάποιες φορές θα έχω στεναχωρηθεί».

Στην συνέχεια, η νεαρή ηθοποιός πρόσθεσε: «Δεν βιώνω ακόμη πολύ το θέμα με την αναγνωρισιμότητα και η αλήθεια είναι πως δεν έχω προετοιμαστεί καθόλου για αυτό το κομμάτι. Ελπίζω να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε αυτό».

Τέλος, όσο για το πώς λειτούργησε επάνω της η πορεία του πατέρα της στην υποκριτική η Μαριάννα Κιμούλη τόνισε: «Ειλικρινά θα πω και τα δύο (και αρνητικά και θετικά). Σε λίγα χρόνια από τώρα θα μπορώ να βγάλω ένα πιο ακριβές συμπέρασμα. Η συμβουλή που κρατάω από εκείνον είναι ότι αυτό το επάγγελμα χρειάζεται μεγάλη αντοχή».