Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος με αφορμή το φινάλε του Σασμού.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος μίλησαν για την παράσταση που θα συμπρωταγωνιστήσουν αλλά και τα κοινά τους σχέδια για το μέλλον.

«Θα συνεργαστούμε στο θέατρο. Θα κάνουμε μια παράσταση, κάτι καινούργιο για μας. Μια μουσικοθεατρική παράσταση, στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου», είπε αρχικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Έχουμε δεχτεί προτάσεις να κάνουμε κι άλλα πράγματα μαζί. Εμείς όμως θέλουμε να σχεδιάσουμε κάτι που θα μας εκφράζει και τους δυο, για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι πολύ ουσιαστικό και να είναι εξίσου δυνατό όπως αυτό που κάναμε στον Σασμό», είπε από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Λάλος.

«Θεωρούμε ότι η δυναμική μας δεν έχει εξαντληθεί, όπως το βλέπουμε μεταξύ μας, στη δημιουργικότητά μας. Σίγουρα θα σχεδιάσουμε και θα έρθουν πράγματα… Μας φαίνεται περίεργο που θα είμαστε χωριστά στην τηλεόραση. Μας φαίνεται πολύ περίεργο», συμπλήρωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Να θυμίσουμε πως τους προηγούμενους μήνες έγιναν γνωστά τα διαζύγια τόσο της Μαριλίτας Λαμπροπούλου όσο και του Δημήτρη Λάλου με τις φήμες να τους θέλουν να είναι σε σχέση μεταξύ τους.