Τα 46α γενέθλιά της και  τα πρώτα μετά το διαζύγιο από τον Δημοσθένη Πέππα ύστερα από 8 χρόνια γάμου και την απόκτηση του γιου τους, γιόρτασε η Μαρίνα Ασλάνογλου με καλούς της φίλους.

Ανάμεσα στις ευχές που δέχθηκε, ξεχωρίζουν εκείνες της φίλης και συναδέλφου της Ελισάβετ Μουτάφη, αλλά και μίας Ψυχοκόρης της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σύγχρονο Θέατρο (@sychronotheatro_official)

«Είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος τώρα. Έχουμε χωρίσει από τον Δεκέμβριο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα μορφή της οικογένειας. Όπως γνωρίζεις, χωρίζει το ζευγάρι, η μαμά και ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου δεν θα χωρίσουν ποτέ κι αυτό ξέρει το παιδί. Και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε λέξεις όπως ‘μένουμε σε διαφορετικά σπίτια’, όχι σε ‘χωριστά σπίτια’. Ο Κωνσταντίνος μεγαλώνει με αγάπη.

Τον παίρνει και ο μπαμπάς του, είμαστε σε μία πολύ καλή συνεννόηση. Όμως κάποιες φορές ολοκληρώνονται κάποια πράγματα. Και οι σχέσεις. Κάποια πράγματα είτε τα δέχεσαι είτε δεν τα δέχεσαι, πας παρακάτω. Είχαμε ένα ήρεμο διαζύγιο γιατί έχουμε το παιδί μας, οπότε μεταξύ μας έπρεπε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να είμαστε καλά για το παιδί μας» είχε πει τότε η ηθοποιός όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Πλέον, η Μαρίνα Ασλάνογλου φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τους ρυθμούς της.

Στις ευχές που δέχθηκε ξεχώρισε και εκείνη της φίλη της και συναδέλφου Ελισάβετ Μουτάφη. Δεν είναι όμως μόνο φίλες, αλλά και κουμπάρες. Μάλιστα η Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν εκείνη που βοήθησε στην γνωριμία της φίλης της με τον μετέπειτα σύζυγό της Μάνο Νιφλή.

Ξεχωριστή όμως ήταν η ευχή που πήρε από τη νεαρή ηθοποιό Άννα Λουιζίδη, την ψυχοκόρη της στη σειρά «Ψυχοκόρες». Και την αποκάλεσε γλυκά ως ψυχομάνα της. Φρόσω και Ευανθία αποτελούν ένα ξεχωριστό γυναικείο δίδυμο στην πιο ξεχωριστή σειρά της φετινής σεζόν: «Χρόνια πολλά στην πιο κουλ ψυχομάνα της καρδιάς μου».