Η πρώτη φορά που ο Μάριος Καπότσης είδε την Κόνι Μεταξά ήταν το 2018, στην πρόβα τζενεράλε των Mad Video Music Awards. Επίσημα γνωρίστηκαν στην παραλία του Yabanaki στην Βάρκιζα μέσω της κοινής τους φίλης Μαρίζας Μπαϊρακτάρη, η οποία έγινε και κουμπάρα τους μερικά χρόνια αργότερα.

Ο Μάριος Καπότσης δήλωσε στο γνωστό περιοδικό ΟΚ!: «Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα. Το πρώτο μας ραντεβού δόθηκε στο Καβούρι για περίπατο. Εκείνη η βόλτα νομίζω πως κράτησε ώρες. Τα είπα όλα».

Ακόμη, ο αργυρός Ολυμπιονίκης του πόλο πρόσθεσε: «Πάμε κάθε καλοκαίρι στα Χανιά, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας μέρη. Η μέρα του γάμου μας ήταν όπως την είχαμε ονειρευτεί. Το μυστήριο είχε αγάπη, σοβαρότητα, συγκίνηση και μετά ακολούθησε πάρτι».

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης

Τέλος, ο Μάριος Καπότσης ανέφερε: «Από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε ζήσει μαζί ήταν, νομίζω, η πρόταση αρραβώνα. Ήμασταν διακοπές στη Σαντορίνη και ήθελα να γίνουν όλα ρομαντικά. Ήμασταν πάνω από την Καλντέρα, στο Ημεροβίγλι, και όπως απολαμβάναμε τη θέα με ένα ποτήρι κρασί, της έδωσα το δαχτυλίδι. Όχι, δεν γονάτισα, γιατί ήμασταν ήδη καθιστοί.

Η Κωνσταντίνα, έτσι τη φωνάζω, συγκινήθηκε, με φίλησε και με ρώτησε: “Δηλαδή θες να παντρευτούμε; Τώρα τι θα πω στη μητέρα μου;”. Ήταν συγκινητική και αστεία στιγμή ταυτόχρονα. Είμαστε 5 χρόνια μαζί και έχω καταλάβει πως τίποτα δεν είναι εύκολο σε μια σχέση. Το να συζείς, να σχεδιάζεις οικογένεια, να αφιερώνεις τον χρόνο σου στη σύντροφό σου, και όχι μόνο σε σένα, είναι κάτι που θέλει συνεχή δουλειά. Ασφαλώς, υπάρχει αγάπη, έρωτας και σεβασμός, αλλά το μεγαλύτερο στοιχείο που κρατάει τη σχέση είναι η κατανόηση.»