Συνέντευξη στο περιοδικό Gala παραχώρησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ANT1 «Η Μάγισσα» και μίλησε για την νέα καθημερινότητά της ως μητέρα αλλά και για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα σου;

Εντελώς. Ακόμη δεν αισθάνομαι όμως ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Δεν ένιωσα αυτό που μου έλεγαν άλλες μαμάδες ότι με το που είδαν το μωρό άλλαξε η ζωή τους. Εμένα δεν μου συνέβη αυτό. Είναι λίγο περίεργο. Μου πήρε έναν μήνα να συνειδητοποιήσω ότι πλέον δεν κλοτσάει κάτι στην κοιλιά μου.

Δύσκολη εγκυμοσύνη;

Όχι, το αντίθετο, ήταν πολύ εύκολη. Δούλευα μέχρι που μπήκα στον μήνα μου. Μάλιστα μου έκαναν πλάκα όλοι στο γύρισμα. Το αστείο τους ήταν «κάτσει να δούμε στο Youtube πώς κόβουμε των ομφάλιο λώρο» γιατί περίμεναν ότι θα γεννούσα εκεί. Πιο πολύ με δυσκόλεψε η επιστροφή στη δουλειά, λίγες ημέρες μετά τον τοκετό, γιατί μου έλειπε το μωρό. Αισθανόμουν ότι κάτι δεν έκανα καλά που την είχα αφήσει σπίτι και εγώ έτρεχα στο γύρισμα.

Έχεις ενοχές;

Έχω ναι. Νιώθω ελλιπής μαμά, ότι δεν κάνω όσα θα έπρεπε να κάνω. Πολλές φορές όταν επιστρέφω σπίτι από το γύρισμα και κάθομαι μαζί της και τα λέμε, είμαι τόσο κουρασμένη που πάνω στο τέταρτο θέλω να πάω να κοιμηθώ. Εκεί νιώθω ενοχές, σκέφτομαι ότι πρέπει να μιλήσω μαζί της λίγο ακόμα.

Πώς τα βγάζεις πέρα με τα καθημερινά γυρίσματα και το μωρό;

Ευτυχώς έχω τη μαμά που παράτησε τη δουλειά της και την πόλη της (την Κέρκυρα) και ήρθε να με βοηθήσει. Χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να το κάνω. Της έχω πλήρη εμπιστοσύνη και επιπλέον είναι και παιδίατρος και νεογνολόγος, οπότε είναι τέλειος συνδυασμός. Θα φύγει βέβαια σε λίγο καιρό και έχω αρχίσει να αγχώνομαι.

binary comment