Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λαμπάτος συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά μετά το τέλος της δικαστικής τους διαμάχης και τη δημόσια συγγνώμη του δεύτερου.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά «Fay’s Time» με αφορμή τη συνεργασία τους στο Θέατρο Δελφινάριο.

Αρχικά, ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παλιός γνώριμος, παλιός φίλος, παλιός συνεργάτης που τώρα είναι και νυν. Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο. Συμβαίνουν διάφορα πράγματα, από εκεί και πέρα όμως τα φέρνει έτσι η ζωή ώστε να ξανασυναντιέσαι με κάποιον άνθρωπο που έχεις περάσει καλά, έχεις μοιραστεί το ίδιο σανίδι. Έτσι λοιπόν και με τον Γιώργο εδώ και πάλι».

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Λαμπάτος επεσήμανε από την πλευρά του: «Όταν είσαι με τον Μάρκο ξέρεις ότι θα δουλέψεις πάρα πολύ, γιατί είναι εργάτης στο θέατρο. Ξέρεις όμως ότι θα περάσεις και πολύ όμορφα. Μου φαίνεται σαν όνειρο αυτό το πράγμα, γιατί δε θα μπορούσα να είμαι σε καλύτερο πλευρό από τον Μάρκο Σεφερλή».

Ακόμη, ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος τόνισε ότι ακόμα κι όταν κέρδισε τις αγωγές, δεν κυνήγησε τον Γιώργο Λαμπάτο ούτε για να του κατασχέσει πράγματα ενώ θα μπορούσε, πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Δεν κρατάω κακίες, δεν έχω μίσος μέσα μου για κανέναν. Ο Γιώργος σε μία στιγμή αδυναμίας έκανε μία λάθος κίνηση να στραφεί εναντίον μου. Όταν καταλαβαίνει το λάθος του και μετανιώνει, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να έχω κάτι μαζί του».

Τέλος, ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησαν για την πρώτη τους συνάντηση και δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους. «Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου είναι όταν βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να έρχεται στην πρόβα με όρεξη και αισθάνομαι ότι έκανα καλό σε έναν άνθρωπο που το είχε ανάγκη. Ήθελε να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια του. Όλοι έχουμε βρεθεί στον πάτο και ψάχναμε ένα χέρι να μας τραβήξει πάνω».

Δείτε το βίντεο: