Η Marseaux το βράδυ της Δευτέρας (12/02) βρέθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» κι έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επαγγελματική της καριέρα καθώς και στην επίθεση που δέχτηκε στο TikTok, όταν ανέβασε ένα βίντεο με την τεφροδόχο της μητέρας της.

«Είμαι ίσως και στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Άμα έχεις βρει την συνταγή της επιτυχίας γιατί να το αφήσεις και να το ρισκάρεις; Συνεχίζεις κανονικά. Νομίζω ότι κάποιες σχέσεις είναι πολύ καρμικές. Και θεωρώ ότι η σχέση μου με το Sol είναι καρμική και δεν κόβεται. Είναι αυτές που μέχρι παππούδες θα είμαστε μαζί. Έχω βγάλει δύο άλμπουμ και νιώθω σαν να βρίσκω πιο πολύ τον εαυτό μου, τι μου αρέσει μουσικά, το τι περιμένω από τους ανθρώπους μου. Είμαι στα έξι χρόνια ψυχοθεραπείας και νομίζω ότι κάθε χρόνο αλλάζω πολύ. Ανακάλυψα ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω αυτά που ένιωθα ή δεν τα επικοινωνούσα καθόλου ή με λάθος τρόπους. Βρήκα το τι περιμένω από τους άλλους και όποιος είδα ότι δεν μου έκανε καλό, έφυγε», είπε αρχικά η Marseaux.

«Ο έρωτας παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή μου. Είναι η βασική πηγή έμπνευσής μου! Όταν είσαι χαρούμενος και δεν έχεις κάτι που σε τρώει, δεν ενδιαφέρει κάποιον. Όταν πονάς και έχεις να πεις πράγματα, θα ακουστεί. Μια πληγή και ένας έρωτας θα σου ξυπνήσει την έμπνευση. Ο έρωτας πονάει πάρα πολύ!», σημείωσε στη συνέχεια η Marseaux.

Η παλιά μου δασκάλα φλαμένγκο ήταν η πρώην σύντροφος του Στέλιου Ρόκκου. Ήμουν στη Ραφήνα, είχα τελειώσει το μάθημα και με είχε ακούσει που τραγουδάω. Πρέπει να ήμουν 12 χρονών ή και μικρότερη. Και μου λέει “Τον Στέλιο τον ξέρεις; Για τραγούδα του”. Του τραγούδησα και μου είπε ότι είμαι καλή. Πάω μετά στη μαμά μου και της είπα ότι τραγούδησα στον Στέλιο Ρόκκο και είχε πάθει σοκ! Είναι πολύ γλυκιά ανάμνηση. Είναι φανταστικός!».

Η ίδια αναφέρθηκε και στην έκταση που πήρε ένα βίντεό της όταν τραγουδούσε στην τεφροδόχο της μητέρας και το μοιράστηκε στο TikTok.

«Δεν απολογήθηκα. Η μαμά είναι δική μου. Αν θέλω να κάνω ένα αστείο ή ένα TikTok, δεν θα απολογηθώ σε κάποιον για τη δική μου μαμά. Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε καν. Δεν δίνω σημασία. Το TikTok πια έχει γίνει μία πολύ τοξική πλατφόρμα. Μπαίνει ο κάθε πικραμένος και γράφει. Έχει βγει πολύ μίσος», απάντησε η Marseaux.

Δείτε το βίντεο που είχε ανεβάσει στο TikTok η τραγουδίστρια και προκάλεσε αντιδράσεις.

@marseaux.wncΣορρυ επρεπε… 3/11♬ Ξεχνάς Ι Marseaux – Marseaux