Άλλη μία μαγειρική δοκιμασία στο MasterChef ολοκληρώθηκε με μία νέα αποχώρηση από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή 16/2 η Βιβή και ο Μπάμπης διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους, ενώ ο  Γιάννης κατόρθωσε να κερδίσει την «τελική ευκαιρία» με αποτέλεσμα ανέβει στον εξώστη αφήνοντας κάτω τους δυο συμπαίκτες του.

Τόσο η Βιβή, όσο και ο Μπάμπης τα πήγαν περίφημα στα αποτελέσματα τους, κατά τη γνώμη των ειδικών, με αποτέλεσμα να κριθεί η αποχώρηση στις λεπτομέρειες.

Πρώτη, στη σειρά, η Βιβή κατάφερε να αποσπάσει φουλ του 7 από τους κριτές για να έρθει η σειρά του συμπαίκτη της, Μπάμπη ώστε να μάθει τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και ο εξώστης ποιος δεν θα επέστρεφε ξανά στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Στο τέλος του επεισοδίου του MasterChef, ο Μπάμπης απέσπασε μόλις δύο βαθμούς λιγότερους από την αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να βγάλει την μαύρη του ποδιά και να αποχωρήσει από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

Ο Μπάμπης δήλωσε κατά την αποχώρησή του: «Βγάζοντας την ποδιά στεναχωρήθηκα, ήταν μια δοκιμασία των ορίων μου. Ήθελα να σταθώ στον κόσμο του γκουρμέ, αλλά τελικά δεν μπορώ να σταθώ».

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση: