Καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ήταν η Ματίνα Παγώνη, η οποία αφού μίλησε για τις ελλείψεις των φαρμάκων και την νέα αύξηση στα κρούσματα του κορωνοϊού, αναφέρθηκε στις μουσικές της προτιμήσεις, αποκαλύπτοντας την αδυναμία της στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Εγώ δεν χορεύω αλλά μου αρέσει να βλέπω αυτούς που χορεύουν, ούτε έχω ιδιαίτερη φωνή», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη, ενώ σε σχετική ερώτηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου, απάντησε: «Έχω πολλά αγαπημένα τραγούδια, όλα έχουν τις ώρες τους αλλά δεν χρειάζεται να πεις κάποιο, γιατί παρεξηγούνται οι υπόλοιποι τραγουδιστές».

Όταν οι παρουσιαστές της ζήτησαν να αποκαλύψει τον αγαπημένο της τραγουδιστή, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία της, ξεσπώντας σε γέλια, λέγοντας: «Τη βλέπεις πως επιμένει; Όχι, ποτέ».

«Μου αρέσει πολύ ο Αργυρός, έπαιξε πάρα πολύ το καλοκαίρι. Απ’ ό,τι φαίνεται είναι καλό παιδί και χαμηλών τόνων. Δεν τον ξέρουμε. Είχαμε πει με την Ανθή (Βούλγαρη) και τον Ιορδάνη (Χασαπόπουλο) να πάμε αλλά δεν πήγαμε τελικά. Τώρα κάνει συναυλίες», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη.