Τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Ιωάννας – Μελωδίας με ένα εντυπωσιακό πάρτι γιόρτασαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.
Το ζευγάρι δημιούργησε ένα παραμυθένιο σκηνικό με το ροζ χρώμα να επικρατεί στη διακόσμηση και μοιράστηκε την χαρά του με αγαπημένους συγγενείς και φίλους.
«Στα μάτια της Ιωάννας – Μελωδίας καθρεφτίζεται ο κόσμος μας. Στα γέλια της, η αιώνια μας νιότη. Έγινε ήδη ενός έτους και το πρώτο κεράκι που έσβησε, άναψε μέσα μας φλόγες που δεν θα σβήσουν ποτέ», έγραψε στην ανάρτησή του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.
«Στεκόμαστε μπροστά στο φως της γεμάτοι ευγνωμοσύνη. Αυτό το θαυματάκι είναι η καρδιά που χτυπά έξω από το στήθος μας. Χρόνια πολλά καρδούλα μας και χρόνια πολλά και στην μανούλα μας @ilaeira_zissi_mavrikiou που σε έφερε στον κόσμο δίνοντας στη ζωή μας ότι ακριβώς έλειπε. Νόημα», συμπλήρωσε στην ανάρτησή του.
Το ζευγάρι επέλεξε για τα πρώτα γενέθλια της μικρής του μια τετραώροφη τούρτα με πολύχρωμα ζαχαρωτά λουλούδια.
Δείτε τις φωτογραφίες: