Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου,  λίγες ώρες μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε κατά της Super Κικής με το δικαστήριο ωστόσο να αθωώνει την influencer.

«Αποφασίσαμε να σταματήσουμε εδώ την τηλεοπτική μας εμπλοκή γιατί από εχθές η γυναίκα μου, με όλη αυτή την ψυχολογική πίεση που έχει υποστεί, τρέχαμε πάλι στη γυναικολόγο στην κλινική, δεν είναι καλά, έχω πάρει αυστηρή εντολή από την γιατρό να την ηρεμήσω και να την προστατεύσω. Είναι σημαντικό η ψυχολογία της να είναι καλή και να μην ταράζεται. Ζητούμε την κατανόησή σας, ευχαριστούμε τον κόσμο για τα χιλιάδες μηνύματα που έχουμε λάβει. Θλίβομαι για την απόφαση, είναι άδικη, έτσι ανοίγει μια πόρτα σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να λένε ότι θέλουν, χωρίς να υπάρχει κανένας να τους σταματήσει», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Ισχύει ότι ζήτησα από την Super Κική να βγούμε με skype σε εκπομπή και να το λύσουμε, όμως, ήταν όρος απαράβατος, να κατέβουν τα βίντεο, τα οποία δεν κατέβηκαν ποτέ», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Δεν έχει σταματήσει να με προσβάλει, με απειλεί συνέχεια. Το χειρότερο είναι ότι πλέον έχει το πράσινο φως από τη δικαιοσύνη. Είμαστε με τα καλά μας; Θα καταθέσουμε νέα ασφαλιστικά και θα προχωρήσουμε τη διαδικασία. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι επειδή μια δικαστής ενέκρινε αυτό το πράγμα, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τρελοί. Είναι άδικο αυτό που έγινε. Δεν υπάρχει κανένα όριο κανένας φραγμός. Η δικαστής είπε ότι είναι φαν της Super Κικής», κατέληξε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.