Στην ασπρόμαυρη, Μέγκαν και Χάρι έχουν φωτογραφηθεί αγκαλιασμένοι πρόσωπο με πρόσωπο και στην άλλη, που είναι έγχρωμη, κάθονται σε σκαλιά ενώ κρατιούνται από το χέρι. Πηγή: www.lifo.g

Την Πέμπτη ο πρίγκιπας Harry και η μνηστή του, η Αμερικανίδα ηθοποιός Meghan Markle έδωσαν στη δημοσιότητα τα επίσημα πορτρέτα που τράβηξε ο διάσημος φωτογράφος Alexi Lubomirski με αφορμή τον αρραβώνα τους.

«Ήταν τεράστια τιμή να μου ζητήσουν να καταγράψω αυτό το υπέροχο γεγονός αλλά και μεγάλο προνόμιο να γίνομαι μάρτυρας της αγάπης αυτού του νεαρού ζευγαριού. Δεν μπορώ παρά να χαμογελάω βλέποντας τις φωτογραφίες που τραβήξαμε, ήταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί», σχολίασε ο φωτογράφος.

Στην ασπρόμαυρη, η Meghan και ο Harry έχουν φωτογραφηθεί αγκαλιασμένοι πρόσωπο με πρόσωπο και στην άλλη, που είναι έγχρωμη, κάθονται σε σκαλιά ενώ κρατιούνται από το χέρι.


Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Frogmore House, τη βρετανική βασιλική κατοικία στο Γουίνδσωρ του Μπέρκσαϊρ.

Φυσικά όλοι ήθελαν να μάθουν ποιος οίκος μόδας υπέγραψε τη δημιουργία της 36χρονης Meghan Markle στις επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα της.

Σύμφωνα με την Daily Mail πρόκεται για μία χειροποίητη δημιουργία που πήρε πολλές ώρες για να γίνει και φέρει τη διάσημη υπογραφή του βρετανικού brand Ralph & Russo. Πρόκεται για δύο κομμάτια, μία μάξι μαύρη φούστα από τούλι και φτερά και ένα see through top γεμάτο με χρυσές λεπτομέρειες. Όσο για το πόσο κόστισε; 56,000 λίρες!

Το ζευγάρι να θυμίσουμε θα παντρευτεί στις 19 Μαΐου 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor του Μπέρκσαϊρ.