Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η πρωταγωνίστρια της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Grey’s Anatomy», Kate Walsh διαγνώστηκε το 2015 με όγκο στον εγκέφαλο.
Όπως αποκάλυψε η ίδια οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε μηνιγγίωμα και μέσα σε τρεις ημέρες από τη διάγνωση την υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση, σε Ιατρικό Κέντρο του Λος Άντζελες. Μετά το χειρουργείο, προέκυψε ότι επρόκειτο για καλοήθη όγκο.

«Σοκαρίστηκα» σχολίασε η Walsh αναφερόμενη στη στιγμή που οι γιατροί της ανακοίνωσαν τη διάγνωση. «Δεν ήταν κάτι που περίμενα», πρόσθεσε, σύμφωνα με το cnn.

Όπως τόνισε, το κυριότερο σύμπτωμα από το οποίο υπέφερε ήταν ότι ένιωθε εξάντληση. «Μπορεί να έπινα ακόμη και πέντε καφέδες την ημέρα και να μην μπορούσα να ξυπνήσω», είπε.

Επίσης, της ήταν δύσκολο να συγκεντρωθεί, έχανε την ισορροπία της και άρχισε να έχει ισχυρούς πονοκεφάλους. «Έλεγα κουβέντες ή είχα σκέψεις, τις οποίες όμως δεν μπορούσα να ολοκληρώσω», περιέγραψε η ηθοποιός. Ο τότε σύντροφός της ήταν που την έπεισε να επισκεφτεί έναν νευρολόγο.

Μάλιστα, η Αμερικανίδα ηθοποιός έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο να πηγαίνει για εξετάσεις, όσο πιο συχνά μπορεί. «Είμαι παραγωγική και ανεξάρτητη, και στο παρελθόν, αν και έπαιζα την γιατρό στην τηλεόραση για χρόνια, δεν πήγαινα στην πραγματική μου ζωή ποτέ. Οπότε για μένα ήταν ένα ξύπνημα να πηγαίνω για τις ετήσιες μου εξετάσεις στους γιατρούς».