Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Mente Fuerte, με τον ίδιο να σχολιάζει την κόντρα που έχει προκύψει ανάμεσα στον φίλο του, Light και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Θα έβλεπα τον εαυτό μου στο Fame Story. Γιατί όχι; Ωραία εκπομπή είναι, μουσική, αυτό που κάνουμε, αυτό που ξέρουμε, οπότε σίγουρα θα με έβλεπα. Ο Light εννοείται πως είναι φίλος μου, αλλά δε μπορώ να πω ότι εκπρόσωπός μας. Δε κάναμε συμβούλιο για να πούμε ότι θα εκπροσωπήσει όλους τους τράπερς και ράπερς. Εκπροσωπεί τον εαυτό του.

Είναι από τη μουσική μας, είναι φίλος μου, οπότε ό,τι και να με ρωτήσεις… Δε στεναχωρήθηκα που πήγε εκείνος στο Fame Story και όχι εγώ, χάρηκα γιατί πήγε κάποιος από τη δική μας μουσική σκηνή και όχι ακόμη ένας λαϊκός τραγουδιστής. Δε συμφωνώ με αυτό που είπε για τη ντερμπεντέρισσα αλλά εντάξει, είμαστε διαφορετικοί» ανέφερε αρχικά ο Mente Fuerte.

«Είναι η άποψή του, ξέρανε ποιον φώναξαν, δε μπορείς να κρίνεις την άποψή του. Εγώ την κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο θα τη διαχειριζόμουν αλλιώς. Είναι ένας μεγαλύτερος άνθρωπος, θα έδινα τόπο στην οργή. Όπως είπε και ο Light και συμφωνώ, ο σεβασμός δεν ορίζεται από την ηλικία, τον κερδίζεις και μάλλον δεν τον έχει κερδίσει.

Εγώ, όταν ήμουν μικρός. είχα φάει πολύ φόβο από τον πατέρα μου. Όταν έμπαινε κάποιος ηλικιωμένος, έπρεπε να σηκωθώ για να κάτσει. Είναι πάνω κάτω το ίδιο. Είναι θέμα σεβασμού προς την ηλικία, αλλά όταν και ο άλλος δε σέβεται εμένα, δε θα τον σεβαστώ» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος του ζήτησε να σχολιάσει κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού που χαρακτήρισε τη σχέση τους αστικό μύθο. «Ό,τι λέει. Πως με λένε; Γιώργο μπράβο, όταν δεις τη Μαρία μπορείς να τη ρωτήσεις ό,τι θέλεις» είπε ο Mente Fuerte.