Ο Mente Fuerte και η Μαρία Σολωμού τα τελευταία χρόνια διατηρούν μια πολύ στενή και τρυφερή φιλία με τα δημοσιεύματα κατά καιρούς να τους θέλουν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, χωρίς ωστόσο κανείς τους μέχρι στιγμής να μην το παραδέχεται.

Ωστόσο όπως φαίνεται η σχέση τους περνάει κρίση.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Mente Fuerte και της Δέσποινας Βανδή στα Ιωάννινα, ο ράπερ έκανε μια αναφορά στη δική του «Πανσέληνο» την οποία ονόμασε «Μαρία» αποκαλύπτοντας πως δεν του μιλάει, και ζήτησε από το κοινό να την κάνουν ταγκ στα stories τους.

«Ξέρεις τι έχω πάθει; Εδώ και μια εβδομάδα η δική μου Πανσέληνος δε μου μιλάει», είπε αρχικά ο Mente Fuerte στη Δέσποινα Βανδή με την ίδια να του απαντά:

«Α, η Πανσέληνος η δική σου δε σου μιλάει».

«Η δική μου, οπότε, θέλω όλοι να σηκώσετε τα κινητά και να κάνετε ταγκ τη Μαρία, μπας και το δει και μου απαντήσει», είπε σε άλλο σημείο ο ράπερ με την τραγουδίστρια να αναρωτιέται, «Ποια Μαρία;».

«Ποια ήρθε εδώ;» απάντησε ο ίδιος.

«Να μας πει ποια Μαρία. Το αφιερώνω εγώ στη Μαρία», είπε στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή και στη συνέχεια προχώρησαν στο τραγούδι τους.

 

@ioanninatheater Πανσέληνος, Η Μαρία δε μιλάει στον Mente | Δέσποινα Βανδή & Mente Fuerte, Ιωαννινα 10/6/2024 #despoinavandi #vandi #vandicted #mentefuerte #panselinos #ioannina #mpesfypgamw #fy #ioanninatheater@vandicted ♬ original sound – IOANNINA THEATER