Η ξαφνική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς για τη σειρά «Μετά τη φωτιά», άφησε έκπληκτους τόσο τους πρωταγωνιστές όσο και τους τηλεθεατές της σειράς.

Μετά την πρωταγωνίστρια Ντόρα Μακρυγιάννη, και η σεναριογράφος της δραματικής σειράς, Ρένα Ρίγγα δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της, προχωρώντας σε μια μακροσκελή ανάρτηση στα socialmedia

Συγκεκριμένα, η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα σημείωσε έγραψε:

«Χρόνια τώρα είχα μια ψευδαίσθηση. Όπως και όλοι στον πλανήτη τηλεόραση. Ότι στήνουμε μια δουλειά και είμαστε all together μια ομάδα που δίνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον σκοπό μας, μια καλή σειρά. Όλοι μαζί, συνεργείο, παραγωγή, σκηνοθετικό, σκηνογράφοι, σενάριο, κανάλι. Ένας για όλους και όλοι για τον ένα. Νόμιζα.

Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί που μας προσγειώνουν για να μας πουν ότι όλα αυτά είναι στη φαντασία μας. Μια ψευδαίσθηση. Και να μας φωνάξουν ότι είμαστε αναλώσιμοι. Όποτε εξυπηρετούμε μόνο. Αλλιώς σου πετάμε πρωτοχρονιάτικα μια ανακοίνωση στα media και σου μένει η γιορτινή μπουκιά στο λαιμό. Υπάρχουν και κάποιοι δυσεύρετοι ευαίσθητοι που σε παίρνουν να σου το πουν μαλακά. Σπάνιοι».