Καλεσμένος στο Night Out ήταν ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί στο «Μαύρο Ρόδο» και μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά.

«Με δυσκόλεψε ο ρόλος, είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος δεν είμαι εγώ, είναι πολύ μακριά από εμένα και αυτός είναι το ωραίο σε όλο αυτό», είπε αρχικά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης για τον ρόλο του ως «Πέτρος» στο «Μαύρο Ρόδο»

Στη συνέχεια ο Μιχαήλ Ταμπακάκης εξομολογήθηκε: «Κρίνω τον εαυτό μου, όσο δεν με κρίνει κανένας άλλος άνθρωπος. Είμαι σαδιστικός. Ξεκινάω ένα διάλογο με τον εαυτό μου και λέω “εκεί τι έγινε, γιατί έπαιξες έτσι;”. Γίνομαι πολύ σκληρός και δεν μου αφήνω κανένα περιθώριο».

Κάποια στιγμή ο Θεοχάρης Ιωαννίδης το ρώτησε για το εάν στο Μαύρο Ρόδο υπάρχει κάποια σκηνή από την οποία δεν έμεινε ικανοποιημένος.
Τότε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης θυμήθηκε τη σκηνή με το πρώτο φιλί στην «Ελισάβετ».

«Η σκηνή που την φίλησα πρώτη φορά δεν μου άρεσε. Ήθελα να είναι πιο aggressive. Γιατί αυτός (ο Πέτρος) κάνει κάτι πολύ παρεμβατικό και ήθελα να είναι ακόμα πιο παρεμβατικό. Δεν έχει αρχίσει ακόμα να μετακινείται ο χαρακτήρας του, ήταν λίγο μαλθακό», ανέφερε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.