Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» και για το πώς βλέπει τη σχέση τους.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε ερώτηση για την πρώτη του γνωριμία με τη Ρούλα Κορομηλά και την εντύπωση που έχει αποκομίσει για εκείνη μετά από 4 εκπομπές απάντησε: «Το “σπορ” της παρουσίασης είναι ομαδική δουλειά. Συναντηθήκαμε, θυμάμαι, ένα απόγευμα με τη Ρούλα πριν από την έναρξη των γυρισμάτων της εκπομπής και μου είπε ότι θα είμαστε αυθεντικοί, αληθινοί και θα προχωρήσουμε χέρι χέρι σε αυτή τη διαδρομή. Δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης».

Στην συνέχεια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πρόσθεσε: «Mε τη Ρούλα δεν γνωριζόμασταν προσωπικά από πριν. Στο πρώτο ραντεβού ανακαλύψαμε ότι η σχέση μας είναι καρμική, οι ζωές μας είχαν τόσους συσχετισμούς που αισθανθήκαμε σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Με την ευγένειά της, με μια αγνή διάθεση να με κατευθύνει και να με προστατεύσει, ήθελε πολύ να το κάνουμε μαζί. Μου είπε “θα μιλάμε κάθε μέρα”! Και το έκανε. Με παίρνει κάθε μέρα και μου λέει: “Αγαπημένε μου συγκάτοικε, μην ξεχνάς ποιος είσαι. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα».

Τέλος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατέληξε: «Αν είμαστε κάπου που δεν μπορούμε να μιλήσουμε, μου το στέλνει σε μήνυμα! Μετά από έναν μήνα γυρισμάτων, μέσα μου νιώθω ήσυχος γιατί δεν απομυθοποίησα τον άνθρωπο που ήξερα εγώ, όπως όλη η Ελλάδα. Γιατί στο καλλιτεχνικό στερέωμα δεν είναι πάντα όλοι αυτό που βλέπουμε. Στην περίπτωσή της, δεν κρύβεται πίσω ένας δεύτερος άνθρωπος με τον οποίο δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα».