Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στη  Ζέτα Μακρυπούλια και στο γεγονός ότι πρόσφατα παρακολούθησε τη συναυλία του στον Λυκαβηττό.

«Έχουμε άριστες σχέσεις, γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό. Όταν δύο άνθρωποι δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, έχουν καλές σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει κάτι βέβαια. Χαίρομαι που στην περίπτωσή μας είναι αυτό, γιατί είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο και χαίρομαι που πάει και πολύ καλά και της εύχομαι τα καλύτερα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε αν υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του ζευγαριού.

«Θα έλεγα ποτέ μη λες ποτέ», δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και στη συνέχεια τόνισε: «Αλλά είναι κάτι το οποίο θεωρείται λήξαν».

Η γνωριμία και ο χωρισμός

Οι δύο τους έγιναν ζευγάρι το 2010, όταν ήρθαν πιο κοντά τη βραδιά των βραβείων Mad. Στην παρουσίαση του cd του «Το καλύτερο ψέμα», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ρωτήθηκε αν ισχύει πως είναι ζευγάρι με τη Ζέτα Μακρυπούλια και επιβεβαίωσε τις φήμες. Από τότε συγκατοικούσαν στα νότια προάστια, ενώ ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των παπαράτσι.

Το ζευγάρι, μάλιστα, έχει υιοθετήσει 28 γάτες και έναν σκύλο στο σπίτι του. Ο Μιχάλης, είχε τέλειες σχέσεις με την πεθερά του και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία αφού κι εκείνη φαίνεται να τον είχε σαν παιδί της.

Και οι δυο έχουν παραδεχτεί πως πέρασε ένα διάστημα δυο χρόνων κατά το οποίο κλονίστηκε η σχέση τους κυρίως με τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετώπισε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο συνθέτης και τραγουδιστής σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξομολογήσεις του είχε παραδεχτεί πως «η Ζέτα μου στάθηκε σαν βράχος» με εκείνη να συμπληρώνει μιλώντας για τον άντρα της ζωής της ότι «ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος που δεν ξέρω αν μας δυνάμωσε κι άλλο αλλά σίγουρα μας ένωσε πολύ. Ξέρουμε ότι ο ένας είναι στήριγμα του άλλου».

Το 2019 ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο People είχε αναφέρει για τη σχέση του και τις φήμες χωρισμού:
«Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς. Κι άμα αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι από τη σχέση σου μαζί του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση, ο δεσμός όπως είπες, που τον επιδιώκεις και που είναι το καύσιμο στο ταξίδι της ζωής. Διαφορετικά βαλτώνεις, φθείρεσαι και η αγάπη χάνεται».

«Πραγματικά, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό και τον ψυχισμό κανενός. Είναι όμως κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου, είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, ότι δημιουργείται μια σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν για σένα», είχε πρόσθεσει.