Ο Μιχάλης Κουινέλης βρέθηκε καλεσμένος στο Action 24 και στο «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα.

Ο γνωστός ράπερ μίλησε μέσα σε όλα για την γυναίκα της ζωής του, Ήβη Αδάμου με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη αλλά και για τον λόγο που δεν παντρεύονται.

Για την απόφασή του να ζήσουν στην Αλεξανδρούπολη: «Εγώ πιστεύω ότι δεν την ψώνισα ποτέ γιατί δεν αποκόπηκα από τις ρίζες μου. Ό,τι γινόταν γύρω μου είχα επαφή με την Αλεξανδρούπολη. Το μόνο διάστημα που έζησα στην Αθήνα ήταν σαν φοιτητής. Μετά γύρισα Αλεξανδρούπολη, εκεί δούλευα, εκεί ζούσα. Και όταν άρχισαν οι απαιτήσεις να γίνονται περισσότερους, μοίραζα τον χρόνο. Δεν θα μπορούσα να αντέξω την καθημερινότητά της Αθήνας. Είναι λάθος να τρως τον χρόνο σου στην κίνηση. Προσπαθούσα πάντα να βρίσκω τη χρυσή τομή στα πράγματα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Κουινέλης.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε: «Νιώθω ότι έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί (…) Στη ζωή μου δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις. Αν βγάλουμε την εφηβική μου σχέση, να είχα 3-4 σχέσεις όλες κι όλες.»

«Δεν έμπαινα στη διαδικασία να μπω σε σχέση γιατί δεν εμπιστευόμουν τους ανθρώπους εύκολα και δεν ήθελα ούτε να παίρνω ούτε να δίνω λογαριασμό. Γενικότερα ένιωθα ότι δεν μπορούσε να με ακολουθήσει κανείς αυτό που κάνω», ανέφερε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Ο ερχομός της κόρης τους

Για το διάστημα όπου η Ήβη Αδάμου έμεινε έγκυος στην κόρη τους: «Όλα είναι πειράματα ή θα σου βγει ή δεν θα σου βγει. Δεν ήξερα πως θα το αντιμετώπιζε. Η Ήβη ήταν πολύ μικρή όταν έγινε αυτό. Όσο ήταν έγκυος έλεγα “τι θα γίνει μετά; Πόσες απορίες;”. Και όταν έγινε ήταν σαν να ήταν πάντα για αυτό, ήταν στρατιώτης. Οι άντρες στην αρχή είμαστε απορριμματοφόρα. Το έκανε και καθώς προχωράει η φάση έρχεται και σε αντιπαράθεση με την κόρη της και εγώ κοιτάω έτσι. Δεν θα μπορούσα να πω “όχι”. Νιώθω ότι αν ήταν αγόρι θα ήταν το αντίθετο. Οι μαμάδες στους γιους δεν χαλάνε χατίρι», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Αναφορικά με τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί με την Ήβη Αδάμου ο Μιχάλης Κουινέλης απάντησε: «Δεν παντρευόμαστε για να μην χωρίσουμε. Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη, για αυτό δεν την παντρεύομαι. Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Αφήνοντάς του ίσως γίνει με πιο ρομαντικό τρόπο. Επειδή κυλούσαν τα πράγματα, νιώθουμε φουλ οικογένεια. Με μπαμπάδες άλλους στο πάρκο, με ρυζογκοφρέτες στις κούνιες. Τον βηματισμό μου τον βρήκα εδώ και δύο χρόνια. Εγώ αγχώθηκα πολύ με το παιδί. Δεν ήξερα αν θα καταφέρω με τις υποχρεώσεις μου».