Εικόνες κακοποίησης ζώων από την Ύδρα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με χρήστες των social media να καταγγέλλουν ότι γαϊδούρια στο νησί φορτώνονται με βαριά αντικείμενα εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών. Τα ζώα κουβαλούν ολόκληρα ψυγεία και τα αναγκάζουν να τα μετακινούν στην πλάτη τους.

Η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από μία ανάρτησή της στα social media θέλησε να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση αυτή καθώς όπως έγραψε οι εικόνες αυτές δεν δικαιολογούνται εν έτη 2023.

«Όταν ήμουν μικρότερη υπέκυπτα εύκολα στον θυμό και λειτουργούσα παρορμητικά. Πλέον ωρίμασα. Θα έρθω προετοιμασμένη με λύσεις. Με απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που ξέρω ότι θα τεθούν. Όμως θα έρθω γιατί δεν δικαιολογούνται αυτές οι εικόνες το 2023», έγραψε στην ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου.

Κι ο ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης έκανε μία οργισμένη ανάρτηση στα social media με αφορμή αυτά τα γεγονότα παροτρύνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους να καλούν την αστυνομία όταν βλέπουν παρόμοιες κακοποιήσεις.

«Όσοι βρίσκεστε στις περιοχές που βλέπετε να συμβαίνει οποιαδήποτε κακοποίηση υποειδούς όπως στις φωτογραφίες πριν, παρακαλώ να καλείτε αμέσως την αστυνομία και να περιμένετε μέχρι να έρθει. Έχουν υποχρέωση να έρθουν, εάν δεν έρθουν ξανά καλέστε. Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή θα έχει καύσωνα και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 44 βαθμούς. Δυστυχώς η ενσυναίσθηση και η αντίληψη κάποιων φτάνει πάτο» έγραψε στην ανάρτησή του.

Δείτε την οργισμένη ανάρτηση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη: