Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του βιώνει ο Μιχάλης Ζαμπίδης αφού πριν από μερικούς μήνες η αγαπημένη του Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους.

Πρόσφατα, το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του govastiletto.gr κατά τη διάρκεια της οικογενειακής του βόλτας στη Βουλιαγμένη.

Στα στιγμιότυπα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου φορώντας μάρσιππους απόλαυσαν τη βόλτα τους με τις κόρες τους, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένοι!

«Είναι σχολείο τα παιδιά. Σε γλυκαίνουν, ρυθμίζουν τις γωνίες σου… Δεν περίμενα ότι θα μου έδιναν μεγαλύτερο κίνητρο να κάνω πράγματα. Είναι μια παντοτινή σχέση! Τους μιλάμε ήρεμα, ωραία, θα είμαστε κοντά τους, όταν κλαίνε πηγαίνω και τις καθησυχάζω», είχε εξομολογηθεί ο Μιχάλης Ζαμπίδης σε τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει στην Ελένη Μενεγάκη.

Αναφερόμενη στην καθημερινότητα με τα δίδυμα αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης τρίτου παιδιού, η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου είχε πει από την πλευρά της πως: «Ο Μιχάλης μας δίνει χαρά, είναι δίπλα στα παιδιά, ωστόσο πρακτικά δεν βοηθάει πολύ γιατί είναι αυτή η φύση της δουλειάς του. Τον βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα, περνάμε πολύ χρόνο μαζί και το ευχαριστιόμαστε όλοι. Από τη στιγμή που ο Θεός μας έδωσε δύο παιδάκια και μπορούμε και το διαχειριζόμαστε με σωστό τρόπο, νομίζω ότι θα μπορούσαμε και με παραπάνω, δεν θα έλεγα όχι».

Φωτογραφίες: NDP photo agency