Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης καθως πριν από λίγη  ώρα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Ντάσιου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έφτασε πρώτος στην εκκλησία όπου περίμενε μαζί με τις κόρες του τη σύντροφό του, ενώ μερικά λεπτά αργότερα στον Ιερό Ναό έφτασε και η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου η οποία έλαμπε μέσα στο ολόλευκο νυφικό της το οποίο ανήκει στη σχεδιάστρια Anna Veneti.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης αντί να περιμένει την αγαπημένη του να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, την πλησίασε και αφού την έπιασε από το χέρι, της πρόσφερε την ανθοδέσμη και μαζί ανέβηκαν τα σκαλοπάτια προκειμένου να μπουν στο εσωτερικό του Ναού για να αρχίσει το μυστήριο του γάμου.

Το love story του Μιχάλη και της Μαρίας

Η σχέση τους έγινε γνωστή το 2019. Η Μαρία Ντάσιου μπήκε στη ζωή του Iron Mike μετά τον χωρισμό του από την Τόνια Φουσέκη. Ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα έψαχνε. Από την αρχή η σχέση τους ήταν δυνατή και έδειχνε σοβαρή. Πλέον μετρούν τέσσερα χρόνια σχέσης με την ευτυχία τους να ολοκληρώνεται με τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του, τον Μάιο του 2022.

«Η γνωριμία μας ήταν τυχαία. Δεν υπήρχε κάτι που να μας δείχνει ότι θα προχωρήσει σε ένα άλλο επίπεδο. Γνωριστήκαμε, συστηθήκαμε και μέχρι εκεί. Αυτό είχε και περισσότερη μαγεία για εμένα, είναι το άλλο μου μισό σίγουρα και νομίζω ότι πια δεν μπορώ να φανταστώ την καθημερινότητά μου χωρίς τον Μιχάλη» είχε πει η Μαρία Ντάσιου σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη.

«Η Μαρία μου βγάζει μόνο τις καλές πλευρές του εαυτού μου» έχει πει ο kick boxer.

 Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στο Θέατρο Βράχων όπου είχαν βρεθεί για να παρακολουθήσουν τους Stomp

«Είναι σχολείο τα παιδιά. Σε γλυκαίνουν, ρυθμίζουν τις γωνίες σου… Δεν περίμενα ότι θα μου έδιναν μεγαλύτερο κίνητρο να κάνω πράγματα. Είναι μια παντοτινή σχέση! Τους μιλάμε ήρεμα, ωραία, θα είμαστε κοντά τους, όταν κλαίνε πηγαίνω και τις καθησυχάζω», είχε πει ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη λίγους μήνες μετά τον ερχομό των παιδιών του.

Η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου από την πλευρά της είχε πει: «Ο Μιχάλης μας δίνει χαρά, είναι δίπλα στα παιδιά, ωστόσο πρακτικά δεν βοηθάει πολύ γιατί είναι αυτή η φύση της δουλειάς του. Τον βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα, περνάμε πολύ χρόνο μαζί και το ευχαριστιόμαστε όλοι. Από τη στιγμή που ο Θεός μας έδωσε δύο παιδάκια και μπορούμε και το διαχειριζόμαστε με σωστό τρόπο, νομίζω ότι θα μπορούσαμε και με παραπάνω, δεν θα έλεγα όχι».

Για το κοµµάτι του αθλητισµού στη ζωή των παιδιών, ο Έλληνας πρωταθλητής έχει πει: «H άθληση γίνεται οικογενειακή υπόθεση. Όσο οι γονείς γυµνάζονται, τα παιδιά µαθαίνουν, παίζουν και αθλούνται».

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο Μιχάλης Ζαμπίδης μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, τόσο την επαγγελματική όσο και την οικογενειακή.