Η Περιφέρεια Αττικής και ο Σύλλογος Θυάτειρα τίμησαν τον Μίμη Πλέσσα με μια μεγάλη συναυλία στο θέατρο Παλλάς, αφιερωμένη στο σύνολο του έργου του με την «Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας».

Τα τραγούδια του συνθέτη ερμήνευσαν ο Αντώνης Ρέμος , η Έλενα Παπαρίζου , ο Σπύρος Κλείσσας και η Δέσποινα Πολυκανδρίτου.

Ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε μεταξύ άλλων τον Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτη με τη σύζυγό του, Κέλλυ Δρίτσα, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες κάτω από άκρα μυστικότητα στη Ρώμη, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετο με την Κέλλυ Δρίτσα να παραδίδει μαθήματα κομψότητας επιλέγοντας για την περίσταση ένα androgynous look.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είχε μίλησει για την σύζυγό του Κέλλυ Δρίτσα με την οποία ξάφνιασαν τους πάντες όταν ανακοίνωσαν πως παντρεύτηκαν μακριά από όλους και απ’ όλα.

Συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσώτης αποκάλυψε πως ο γάμος τους δεν ήταν προγραμματισμένος αφού ούτε και οι ίδιοι δε γνώριζαν ότι φεύγοντας για εκείνο το ταξίδι στην Ιταλία θα γύριζαν πίσω παντρεμένοι.

«Ο γάμος μου ήταν η ωραία εξέλιξη του 2022. Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο. Για άλλο λόγο βρέθηκα στην Ιταλία και βρέθηκα παντρεμένος. Πήγαμε στην Ιταλία γιατί έπαιρνα τον μεγάλο σταυρό από τους Ιππότες της Μάλτας και είχαν προσκληθεί και τα αδέρφια μου στην τελετή αυτή και μου λένε τα αδέρφια μου, “αφού είμαστε εδώ, αφού θέλετε να παντρευτείτε, γιατί δε το κάνετε εδώ να γλιτώσετε τη διαδικασία του γάμου;”’, είπε χαρακτηριστικά.