Η Μιμή Ντενίση, η οποία βρέθηκε ως μάρτυρας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης βιασμού του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου στην ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου, κατέθεσε τη δική της προσωπική εμπειρία με τον 58χρονο.

Η γνωστή ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας κατάθεσε υπέρ του σκηνοθέτη, καθώς η ίδια έχει συνεργαστεί μαζί του και δεν είχε ακούσει ποτέ κάτι αρνητικό για εκείνον, ενώ όταν άκουσε για την καταγγελία ήταν πεπεισμένη για την αθωότητά του.

Η Μιμή Ντενίση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» που παρουσίασαν την Παρασκευή 17/5, στην γραπτή κατάθεσή της  έγραψε: «Τον γνωρίζω πολλά χρόνια, έχουμε συνεργαστεί, τον είχα δάσκαλο στη σχολή μου. Η συμπεριφορά του ήταν άψογη, έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους ηθοποιούς και δεν έχω ακούσει κάτι για τον σκηνοθέτη. Όταν έκανε audition ποτέ δεν την έκανε μόνος του, πάντα είχε κόσμο μαζί του. Όταν άκουσα την καταγγελία ουδέποτε δεν την πίστεψα γιατί γνωρίζω το ποιόν του και είμαι πεπεισμένη για την αθωότητά του».

Δείτε το βίντεο: