Τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου συνάντησε η Όλγα Λαφαζάνη με την κάμερα του Happy Day στις πρόβες για το μιούζικαλ Anastasia. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, τις απώλειες στη ζωή της και τον έρωτα.

«Τον πρώτο καιρό μισοκοιτούσα τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Πάντα πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από αυτό που βλέπεις. Στα ερμηνευτικά, κανένας μας δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος» ανέφερε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας πως δεν είναι αισιόδοξος άνθρωπος. «Δεν έχω αντιληφθεί ότι είμαι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της χώρας μας. Όσο περνούν τα χρόνια, οι άλλοι ζητούν περισσότερα από εσένα, οπότε κι εσύ έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό σου» είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι πολύ αγχώδης, έρχομαι στην παράσταση 2 ώρες νωρίτερα για να είναι όλα τακτοποιημένα. Στο σπίτι είμαι ακατάστατη. Βαριέμαι τις δουλειές του σπιτιού και μαγειρεύω ελάχιστα. Το συνδύαζα πάντα για αγαπημένους ανθρώπους. Γενικώς μου αρέσει να τρώω, είμαι λαίμαργη. Η λαιμαργία σταματάει μόνο με λοβοτομή. Προσπαθώ να προσέχω τον εαυτό μου, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Κι αυτό είναι από ραθυμία και τεμπελιά» πρόσθεσε επίσης η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Στη ζωή μου έχω περάσει πολλές απώλειες κι ελλείψεις που έχουν σημάδια. Με τα χρόνια απολαμβάνω τις στιγμές που τις θεωρώ πολύτιμες. Η απόλαυσή μου, ενώ δεν είμαι χειμερινή κολυμβήτρια, είναι να κολυμπάω. Εκεί ξεχνάω τα πάντα. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, το φαγητό το βάζω αλλού.

Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα, αυτόν που σε κάνει να αλλάζεις χαρακτηριστικά. Έχω νιώσει σωματικό πόνο από χωρισμό και από ζήλια, είναι αυτό που σου κόβεται η ανάσα… Εκ των υστέρων το βρήκα υπέροχο, τότε δεν ήταν».

Δείτε συνέντευξη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου