Της Σπυριδούλας Κάμπου

Άφωνους μας άφησε το πρωινό της Τρίτης, η τηλεοπτική διένεξη του Μάρκου Σεφερλή και του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Μια ερώτηση του ηθοποιού στον συμπαρουσιαστή του για το αν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή σε άλλο κανάλι και να μένει εκτός Mega, ήταν ο λόγος που προκάλεσε την οργή του, καρφώνοντας τον και ο ίδιος με την σειρά του, για το αν ισχύουν τα προβλήματα στο γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά. Αυτά είναι όσα είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Γιατί υπάρχει το πριν και το μετά της κόντρας των δυο συνεργατών.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του Δημήτρη Ουγγαρέζου που μίλησαν στο govastileto.gr, η σχέση του τον τελευταίο καιρό με τον Μάρκο Σεφερλή ήταν ένα καζάνι που σιγόβραζε και ξεχείλισε. Όπως υποστηρίζουν οι επαΐοντες, ο Μάρκος Σεφερλής είχε ενοχληθεί από την επανασύνδεση του συνεργάτη του με τον «ανταγωνιστή» του Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο άρχισαν να κάνουν εκ νέου καθημερινή παρέα και «τροφοδοτώντας» με φωτογραφίες τους τα ΜΜΕ. Κάτι που για τον «τιμονιέρη» του «Mega με μία» δεν έκανε καλό στη δουλειά τους και το προφίλ της εκπομπής τους,που δίνει μάχη στα νούμερα τηλεθέασης με αυτά του «Πρωινό» του Αντένα. Τις τελευταίες μέρες ο ηθοποιός φέρεται να είχε γίνει πιο απόμακρος απέναντι στο Δημήτρη Ουγγαρέζο. Σε αυτό συνέβαλε και η νέα φημολογία που ξέσπασε με τη μεταγραφή του δεύτερου, κάτι που τους κρατούσε κρυφό. «Η αλήθεια είναι πως συζητάει και με άλλο κανάλι αλλά προτεραιότητά του είναι το Mega.Αν δεν του κάνουν όμως την πρόταση που περιμένει θα αποχωρήσει» αποκαλύπτει συνεργάτης του Δημήτρη Ουγγαρέζου που είναι πολύ πικραμένος με τον τρόπο που του φέρθηκε σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής.

Μετά το συμβάν, μεταξύ τους υψώθηκε ένα τείχος. Μέχρι και να τελειώσει η εκπομπή, κρατούσαν μια απόσταση. Κατά τα λεγόμενα των αυτόπτη μαρτύρων στη λήξη της εκπομπής ο Μάρκος Σεφερλής πλησίασε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για να μιλήσουν αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος.

«Δεν περίμενα να μου το κάνει αυτό. Με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση σήμερα , με έναν τρόπο που δεν με έχουν ξαναπροσβάλλει τα τόσα χρόνια της καριέρας μου», ήταν τα πρώτα γεμάτα θυμό λόγια του Δημήτρη Ουγγαρέζου σε επικοινωνία που είχε με δικούς του ανθρώπους.

Αναμένεται να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες!